Gustare din Somon și ricotta cu orez, sos cremos de curry și ceapă verde

Actualizată în: Ian. 13


🛒📝 Ve-ți avea nevoie:

✔️100gr.sos cremos de curry

✔️5gr.semințe de chia

✔️10gr.ceapă verde

✔️1buc.foaie de pergament

✔️100gr.ricotta

✔️200gr.orez rotund

✔️150gr.ceapă

✔️300gr.carne tocată de somon


!!!Important!!!

Tăierea cepei în bucăți mici este foarte simplă: tăiați ceapa decojită pe jumătate și așezați jumătățile tăiate cu fața în jos. Faceți tăieturi de-a lungul jumătăților, fără a tăia vârful din partea opusă - acest lucru va împiedica desfacerea cepei. Apoi tăiați jumătățile de ceapă pentru a forma cuburi mici.


Mod de prepare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Clătiți orezul cu apă rece, acoperiți cu apă în proporție de 1: 1,5, aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 12 minute.

  2. Curățați ceapa și tăiați-o cubulețe mici.

  3. Periați o tigaie cu două picături de ulei de măsline și sotati ceapa, amestecând ocazional, timp de 2 minute la foc maxim.

  4. Puneți carnea tocată într-un castron, adăugați ricotta, ceapa prăjită, adăugați semințele de chia, sarea și piperul, amestecați bine și lăsați să stea 5 minute.

  5. Formați carnea tocată în 4 torturi bile rotunde plate. Acoperiți tava de copt cu o foaie de pergament, puneți bilele pe ea și coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de 12 minute.

  6. Tocăm ceapa verde mărunt.

  7. Împărțiți orezul pe farfurii, așezați bilele lângă el, presărați cu ceapă verde tocată și serviți cu sosul curry cremos.

✨ Pofta bună! ✨

Comandă fructe @dimaremd

🌎https://www.di-mare.store

📱 069336933

 
28 afișare0 comentariu